Fakta om Seychellerne

Seychellerne består af omkring 116 øer i Det Indiske Ocean, sådan cirka fire grader syd for Ækvator, og med 1500 km til nærmeste fastland. På Seychellerne har de lokale myndigheder fastlagt en øvre grænser for hvor mange turister, de vil have på besøg hvert år, og det betyder at du skal planlægge rejsen til Seychellerne grundigt inden du tager hjemmefra – og at Seychellerne godt kan være en dyr fornøjelse!

Samlet set har Seychellerne et fastland på under 500 km2, og det selvom de skønne øer spreder sig over et havområde på 400.000 km2. Derfor er befolkningstallet på Seychellerne heller ikke større end ca. 80.000 mennesker, og de lokale går under navnet “Seychellois”.

På de skønne paradis-øer er der indført strenge retningslinjer for, hvordan der må bygges. Der må ikke bygges i første række ned til vandet, der må ikke bygges højere end træerne og det må aldrig gå ud over den sarte natur. Alligevel har Seychellerne nogle af verdens mest luksuriøse og flotte hoteller.

De smukke øer er alle beskyttet af smukke koralrev, og det giver rigtigt gode badeforhold og nogle af verdens smukkeste strande. De fleste turister besøger hovedøen Mahé, samt Praslin og La Digue, mens de resterende øer ikke ser nær så mange turister.

Leave a Comment